افتتاح بهسازی و آسفالت معابر روستای یتیم آغلی و همزمان طرح های مختلف عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری شهرستان چایپاره

12 ماه تلاش ؛ 12 روز دفاع

در چهارمین روز از هفته مبارک دولت صورت گرفت:

افتتاح بهسازی و آسفالت معابر روستای یتیم آغلی و همزمان طرح های مختلف عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری شهرستان چایپاره

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره؛ همزمان با چهارمین روز از هفته مبارک دولت، افتتاح بهسازی و آسفالت معابر روستای یتیم آغلی و همزمان طرح های مختلف عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری چایپاره با حضور رضا اقلیمیان فرماندار شهرستان ، اعضای شورای تأمین و جمعی از مسئولین و مدیران دستگاه های اجرایی چایپاره برگزار شد.

فرماندار شهرستان در این مراسم گفت: در نظام اسلامی تمام آحاد مردم ایران دارای حق و حقوق شهروندی هستند و ارتقاء سطح رفاه ایشان جزء وظایف دولتمردان هستند.

وی‌ در ادامه گفت: روستاهای فاقد دهیاری از تمامی خدمات بهره مند هستند و نزدیک 40 میلیارد ریال در این روستاها هزینه شده است.

گفتنی است طرح عمرانی بهسازی و آسفالت معابر روستای یتیم آغلی به نمایندگی از طرح های اجرا شده در روستاهای فاقد دهیاری که امروز بصورت همزمان افتتاح و به بهره برداری رسید با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 850 میلیون تومان در روستاهای فاقد دهیاری شهرستان انجام شده است.

چهارشنبه 5 شهریور ماه 1404