با انضباط مالی استقراض از بانک مرکزی را پایان دادیم

 

سید احسان خاندوزی در دیدار با آیت‌الله سید محمد سعیدی با بیان اینکه در بخش خزانه به فضل خدا توانستیم بند ناف دولت را از استقراض از بانک مرکزی قطع کنیم، اظهار کرد: این کار بزرگ و اساسی را فقط از طریق ایجاد انضباط در حساب‌های دولت و شرکت‌های دولتی انجام دادیم.

وی افزود: همچنین از طریق مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده دولت نیز اقداماتی انجام شد و در هر استان پروژه‌های عمرانی از این طریق اجرا شد و این شاه‌بیت اقدامات دولت در این بخش بود که تا الان با موفقیت انجام شده است.

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه در حوزه مالیات هم دو محور اصلی را در این دو سال دنبال کرده‌ایم افزود: محور اول کاهش ارتباط ممیز و مؤدی بود که در دستور کار قرار گرفت و موفق شدیم با هوشمندسازی بخش زیادی از فرایند مالیاتی را غیرحضوری کنیم و محور دوم تمرکز بر فرارهای مالیاتی بود که از گروه‌های زیادی که اصلاً مالیات پرداخت نمی‌کردند مالیات دریافت شد و از سال 1400 به بعد به‌اندازه دوبرابر مؤدیان مالیاتی که قبل از آن وجود داشتند ما مؤدی مالیاتی شناسایی کردیم که منجر به عدالت و رفع تبعیض در این حوزه شد.

وی با بیان اینکه در حوزه قرض‌الحسنه ما یک بانک قرض‌الحسنه مهر را داریم که در اختیار دولت است، گفت: در این بانک یک نیروی جوان انقلابی را گذاشتیم و توانستیم تسهیلات اعطایی قرض‌الحسنه را از 60 هزار میلیارد تومان به 160 هزار میلیارد تومان و از دو میلیون و 300 هزار نفر به 3 میلیون و 300 هزار نفر افزایش دهیم و کارمزد قرض‌الحسنه را هم واقعاً به مزد کار تبدیل کنیم.

#دولت_مردم