نشست رئیس جمهور پزشکیان با رئیس و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران

نباید به صرف ابراز یک نظر مخالف کسی را دشمن تلقی کنیم/ اصلی‌ترین راهکار خنثی کردن توطئه‌های دشمن، خدمت بی‌منت به مردم است

رئیس جمهور پزشکیان در نشستی با رئیس و معاونین بنیاد شهید:

نباید به صرف ابراز یک نظر مخالف کسی را دشمن تلقی کنیم، این مردم نشان داده‌اند و اثبات کردند که حاضرند جان خود را فدای میهن و کشور کنند؛ باید بپذیریم که اگر کسی نظری مخالف ما داشت، لزوما دشمن ما نیست و چه بسا از دیگران که چاپلوسی هم می‌کنند، نسبت به ما دلسوزتر است.

نقشه دشمن این بود که مردم نیز با حملات او همراهی کرده و به خیابان می‌ریزند، اما مردم آب پاکی را روی دست دشمنان ریختند و تمام قد پای کشور خود ایستادند.

مردم حتی در جریان شناسایی شبکه نفوذ نیز به یاری دستگاه‌های اطلاعاتی آمدند، امروز نوبت ماست که فارغ از جنسیت، قومیت، باور و نژاد بر مبنای حق، انصاف و عدالت، هر آنچه از دست‌مان بر می‌آید برای خدمت به مردم انجام دهیم. دشمن همچنان به دنبال این است که بین مردم و حاکمیت فاصله بیاندازند و اصلی‌ترین راهکار خنثی کردن این توطئه دشمن، خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم است.