







دیدار فرماندار و اعضای شورای تأمین با رییس و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف شهرستان چایپاره
دیدار فرماندار و اعضای شورای تأمین با رییس و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف شهرستان چایپاره
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چایپاره؛ صبح امروز یکشنبه 1 تیرماه 1404، به مناسبت روز ملی اصناف ، فرماندار و اعضای شورای تأمین با رییس و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف شهرستان دیدار کردند.
شکورزاده فرماندار شهرستان در این دیدار که رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان نیز حضور داشت ، با بیان اینکه یکی از ریشه دار ترین و قدیمی ترین مجموعه های مدنی جامعه ، اصناف بوده و اثر ماندگاری در جامعه ، با انصاف و مهربانی خود بر جای می گذارند، خاطر نشان کرد: که در زمان انقلاب و دفاع مقدس و بعد از آن نیز یکی از ستون ها و همراهان امام و رهبری در راه نهضت انقلاب اسلامی اصناف بوده اند.
فرماندار شهرستان با اشاره به اهمیت مشتری مداری در سطح بازار اذعان داشت: شهرستان چایپاره به شهر ارزان سراها و داشتن بازاریان منصف و بااخلاق مشهور است فلذا سعی کنیم این فرهنگ را عمومیت ببخشیم و با برگزاری کلاس های مشتری مداری گوی سبقت را از سایر شهرستان ها برباییم.
گفتنی است در این دیدار رییس و اعضای اتاق اصناف به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود در پیشرفت همه جانبه سیاست های اقتصادی اتاق اصناف و همراهی با دولت در حمایت از کیان اقتصادی در مصاف با دشمنان پرداختند.
یکشنبه 1 تیرماه 1404